0172-240000

image
Print icon

Algemene informatie

Je, jij, u, jouw of uw?| - Sagrada.jpg
Bij de activiteiten en stedenreizen van City Adventures heerst een ongedwongen sfeer. Daarom is er bij de maak van onze brochure en deze website gekozen voor een ongedwongen benadering. Dus: U bent jij! En zo dus ook tijdens de excursies naar jouw favoriete hoofdstad. Dat klinkt dan namelijk een stuk vriendelijker en gezelliger.

Maatwerk
In principe maakt City Adventures geen programma's op maat. Maar uiteraard zijn we flexibel en kunnen we voor een enkeling in overleg van het programma afwijken.

Transfers
Het vervoer tussen de verschillende activiteiten zit in de genoemde programma’s inbegrepen. City Adventures gebruikt hier, tenzij anders vermeld, het openbaar vervoer voor.

Hoogtevrees?
Tja, daar sta je dan… voor de eifeltoren. Het zweet breekt je al uit als je op een trap staat. Je hebt dus hoogtevrees! Nou en? Ten eerste zijn er ervaren begeleiders en gidsen mee en ten tweede eerste organiseren we nog veel meer activiteiten. En lukt het helemaal niet, dan ga je lekker op ons terras zitten en moedig je jouw vrienden aan, neemt foto’s van en drinkt een lekker bakje koffie. Heb je ook echt een leuke dag!

Gezondheidsverklaring| - City-1.jpg
Om deel te kunnen nemen aan onze outdooractiviteiten willen we graag wat meer van je weten. Daarom vragen we je een klein formuliertje in te vullen, zodat we weten wie je bent en ook wat er eventueel in de gaten gehouden moet worden. City Adventures zal je nooit de toegang tot de activiteiten ontzeggen omdat je iets mankeert, enkel en alleen als we denken dat het te gevaarlijk is. Dus vertel ons gewoon als je bijvoorbeeld epilepsie hebt, want dan ga je gewoon lekker mee op pad en houden we je alleen wat beter in de gaten. Veel plezier!

Alcohol, drugs en medicijnen
Als je onder invloed bent van drank, drugs of zware medicijnen, kun je helaas niet deelnemen aan onze activiteiten. Dit zou veel te gevaarlijk zijn. Dus drink geen biertje bij de lunch om daarna weer op de step te stappen, want een ongeluk zit dan in een klein hoekje. Twijfel je over de door jou gebruikte medicijnen, neem dan voor aanvang van het programma contact op met je huisarts.

Noodnummer
Als je met City Adventures op pad gaat ontvang je een 24-uurs noodnummer. Hierop kun je ons altijd bereiken met dringende vragen en ook het thuisfront kan ons bij echte spoedzaken bereiken.

Paspoort of ID-kaart
Om naar het buitenland te mogen reizen dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort of ID-kaart.

Huisdieren
In de accomodaties van City Adventures zijn huisdieren helaas niet toegestaan.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets uit/van deze brochure (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze, zonder daar vooraf toestemming voor te hebben gevraagd aan de directie van City 

Ontvang snel een offerte

Binnen twee werkdagen een voorstel in jouw e-mailbox. Liever eerst een indicatie van de kosten?
Bel 0172-240000 of mail info@labyrinth.nl.

Meer dan 4.000 groepen boekten al bij ons.